Aanbiedingen vinyl (onder)vloeren bij Kwantum


Veel vinyl vloerbedekking met veel flinke kortingen, gratis leggen en voordeel op ondervloeren bij de aanschaf van uw nieuwe vloer, daarvoor kunt u momenteel uitstekend terecht bij Kwantum.
Kwantum is natuurlijk één van de grootste aanbieders van goedkope vinyl vloeren in Nederland. Ook deze week stelt het bedrijf niet teleur met scherpe acties, voor vinyl, ondervloeren en via gratis leggen bij veel vloeren.Ons oog valt gelijk op de goedkoopste vinyl vloeren van Kwantum, met bijvoorbeeld Vinyl Vermont dat verkocht wordt voor een prijs van 7,50 euro per vierkante meter. Deze vloer is 2,5 mm dik met een beschermlaag van 0,2 mm en wordt geleverd met een beperkte garantie van 1 jaar (let daar goed op!).

Kwantum vinyl vloer Sutherland
Vinyl Sutherland van Kwantum

Voor een wat hogere prijs koopt u ook kwalitatief beter vinyl, zoals bijvoorbeeld Vinyl Tennessee van Kwantum, dat met een prijs van 11 euro per m2 bovendien ook gratis gelegd wordt. Het gratis leggen geldt ook voor Vinyl Sutherland (3,2 mm dik) van Kwantum, dat voor 13 euro per vierkante meter wordt verkocht. Voor zowel Tennessee Vinyl als Sutherland Vinyl geldt ook een garantietermijn van 1 jaar.

Bekijk hier de 11 handige tips voor het schoonmaken van uw vinyl vloer

Wat wel opvalt is de beperkte garantie op het vinyl van Kwantum. Dit zegt vaak iets over de kwaliteit. Laat u dan ook altijd goed voorlichten over de duurzaamheid van uw nieuwe vloer. Immers is het zonde als u na een paar jaar weer een nieuwe vloer moet kopen omdat de oude vloer versleten is. Eerder dit jaar schreven wij een artikel over vinyl vloeren met een (zeer) lange garantietermijn.

Bekijk alle aanbiedingen op de website van Kwantum.