WPC vinyl Hornbach voor prijs van 23,95 euro

Hornbach verkoopt verschillende soorten vinyl vloerbedekking, waaronder het WPC vinyl.

Deze vloer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en wordt verkocht voor een prijs van €23,95 per vierkante meter.

De WPC vinyl vloeren van Hornbach bestaan uit verschillende materialen die vanuit het engels vertaald deze afkorting (hout-kunststof-composietmateriaal, waarbij de W voor wood, ofwel hout staat etc) opleveren.


Een mooie nieuwe vinyl vloer is WPC Vinyl 6.0 licht eiken, dat door Hornbach wordt verkocht voor een prijs van 23,95 euro per vierkante meter. Deze vloerbedekking is 6 mm dik (bovenlaag 0,5 mm) en wordt geleverd met een lange garantie van 10 jaar. Het leggen gaat eenvoudig dankzij de handige klikverbinding. Ook is er een variant zilver eiken, die over dezelfde eigenschappen beschikt.

WPC vinyl licht eiken Hornbach
Hornbach vinyl WPC licht eiken
Wie bij Hornbach vinyl koopt betaalt de bovengenoemde prijs, maar krijgt een korting indien er grotere hoeveelheden worden afgenomen. Zo levert de afname van minimaal 48 vierkante meter al een korting op van 2,40 euro per vierkante meter. U betaalt dan namelijk een prijs van €21,55 in plaats van €23,95. Op de website van Hornbach kunt u zelf invullen hoeveel vinyl u wilt kopen en welke prijs daarvoor wordt gerekend.

LEES OOK: Aanbiedingen ondervloeren vinyl bij Kwantum

Thuisbezorgen van uw nieuwe vinyl vloer kan voor een prijs van €39,95, waarbij Hornbach normaal gesproken levert binnen 2 tot 3 werkdagen. Hornbach verkoopt ook andere vinyl vloeren, waaronder het laag geprijsde Vinyl Sacramento.

Kijk voor alle acties en het volledige assortiment vinyl op de website van Hornbach.