Megastores Praxis komen in december met nieuwe vloerenafdeling

Vanaf 1 december is het zover en zal Praxis zijn 28 megastores voorzien hebben van een speciale nieuwe 'vloerenshop'.

Deze bieden bezoekers een groot assortiment van verschillende soorten vloerbedekking, waaronder behalve laminaat natuurlijk ook vinyl vloerbedekking.

De binnenvloeren zijn onderverdeeld in multiplex, eiken- en lamelparket, en worden verkocht voor prijzen tussen €46 en €74 per vierkante meter.

De vinylvloeren kunnen zelf gelegd worden door middel van een klikverbinding, waarbij het vinyl bestaat uit een basisonderlaag met daar bovenop een bovenlaag van vinyl in veel verschillende kleuren, maten en soorten.

Behalve vloeren voor binnenshuis is er in de vloershop ook ruimte voor buitenvloeren middels een speciaal assortiment van tien verschillende buitenvloeren, varierend in prijs van €52 tot €109 per vierkante meter.

De vloeren kunnen uiteraard zelf gelegd worden middels de bijgevoegde leginstructie van Praxis. Wie geen zin heeft om zijn vloer zelf te leggen kan dit door Praxis laten doen en hoeft dan ook het materiaal niet te verslepen, wat dat doe de Praxis klusservice.

NIEUW ASSORTIMENT LAMINAAT
Eerder dit jaar, afgelopen zomer op precies te zijn, vernieuwde Praxis nog het volledige assortiment van laminaat in al zijn vestigingen.

In alle 138 vestigingen in Nederland zijn nu behalve het bestaande aanbod van laminaatvloeren ook speciale tegels die op beton lijken van Hercules en extra grote laminaatpanelen van CanDo verkrijgbaar.

Tot slot zijn er massief houten vloerdelen in grenen zwart en grenen wit aan het assortiment toegevoegd.

Lees op de website van Praxis meer over het extra grote (XXL) laminaat en de nieuwe vloeren met de 'beton look'.

LEEN BAKKER VINYL
Overigens heeft ook Leen Bakker op zijn website een zeer uitgebreide collectie van vinyl vloerbedekking. Het goedkoopste vinyl is al verkrijgbaar vanaf €6,98.

Bekijk hier online de grote collectie vinyl vloerbedekking op de website van Leen Bakker.

Klik hier voor meer informatie over de dichtsbijzijnde megastore van Praxis.