Gamma verkoopt nu ook FlexxFloors

Flexxfloors Gamma
Gamma verkoopt tegenwoordig ook een ruim assortiment van de zelfklevende kunststof Flexxfloors, die in veel uitvoeringen verkrijgbaar zijn.
De Flexxfloors van Gamma lijken veel op vinyl vloerbedekking. Het gaat om een zelfklevende kunststof, die eenvoudig zelf te leggen is en geschikt is voor woonkamer, slaapkamer en zelfs badkamer.

De eigenschappen staan hieronder kort opgesomd:

- Zelfklevende kunststof vloeren
- Zeer eenvoudig te leggen
- Voelt warm en zacht aan
- Vochtbestendig


Op dit moment verkoopt Gamma 6 verschillende uitvoeringen van zijn Flexxfloors, die nu bovendien met 20% korting worden verkocht. Daarmee komt de vanaf prijs per vierkante meter voor de goedkoopste Flexxfloor uit op €10,39.

Er kan gekozen worden uit de uitvoeringen Basic hout decor, Deluxe hout decor, Deluxe tegel decor, Premium Portuges tegel decor, Premium hout decor en Premium tegel decor.

Flexxfloors van Gamma is ook geschikt voor vloerverwarming en is eenvoudig te reinigen, krasbestendig en voelt warm aan onder de voeten.

Flexxfloors Gamma

Uiteraard geeft Gamma een uitgebreide leginstructie voor zijn Flexxfloors, onderverdeeld in het acclimatiseren van de vloer, afvlakken van de ondergrond, verdelen van de nieuwe vloer, het leggen van de vloer, en het op maat snijden van de vloer.

Klik hier voor meer informatie over Flexxfloors.

Bron: Gamma