Vinyl vloerbedekking gratis gelegd bij Roobol

Roobol heeft een ruim assortiment aan vinyl vloerbedekking en pvc vinylstroken.

Veel vinyl is tijdelijk extra laag geprijsd en wordt bovendien gratis gelegd.

Momenteel biedt Roobol flink wat korting op veel vinyl. Hieronder zetten we een aantal van de aanbiedingen op een rijtje, die geldig zijn t/m 8 oktober.

Vinyl Central Park van Roobol kost nu €59,95 per strekkende meter, terwijl hiervoor normaal gesproken €95 voor wordt gerekend. Ook is er sprake van gratis leggen, indien er aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt. Deze vinyl vloer is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: wit eiken, naturel eiken en donker eiken. Vinyl Central Park heeft een toplaag van 0,25 mm en is in totaal 2,6 mm dik.

Ook het extra dikke Vinyl Stresa wordt gratis gelegd en is nu te koop voor €84,95 terwijl de adviesprijs €94,95 per strekkende meter is. Vinyl Stresa is verkrijgbaar in de kleuren grijs, ivoor, beige en bruin en heeft een toplaag van 0,40 mm bij een totale dikte van 3,7 mm.

Vinyl Bari kost nu ook €84,95, tegen een adviesprijs van €94,95. De toplaag van deze vinyl vloerbedekking is 0,45 mm bij een totale dikte van 3,0 mm. Ook Vinyl Bari wordt gratis gelegd.

Verder is er korting op Vinyl Novilon Fusion en Vinyl Novilon Viva, die eveneens gratis gelegd worden door de specialisten van Roobol.

PVC VINYLSTROKEN
Naast gewone vinyl vloerbedekking verkoopt Roobol ook verschillende soorten PVC vinylstroken van onder meer Moduleo en MFlor.

PVC vloeren zijn populair vanwege de kenmerkende eigenschappen als vochtbestendigheid, slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid. Ook voor PVC vloeren geldt net als bij vinyl vloerbedekking dat er sprake is van gratis egaliseren, lijmen en leggen.

Moduleo PVC vinylstroken worden verkocht voor €49,95 per m2, bij een adviesprijs van €62,45. Deze design floors van Moduleo zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten, voornamelijk hout- en plavuisdecors.

De PVC vinylstroken van Macabeo worden tijdelijk verkocht voor 56,95 euro per vierkante meter (normale prijs 67,45). Deze verouderde vloerdelen zorgen voor een authentieke sfeer in huis en zijn verkrijgbaar in vier kleuren.

Ook de Amazon PVC vinylstroken zijn in de aanbieding, en wel voor €58,95 per m2, tegen een adviesprijs van €69,45. Dit PVC vinyl is uitstekend geschikt voor kinderen en voor in de keuken vanwege het makkelijke onderhoud bij knoeien.

Tot slot heeft Roobol een aanbieding voor MFlor PVC vinylstroken, die verkocht worden voor €54,95 per vierkante meter.

Kijk voor meer informatie op de website van Roobol of bezoek één van de winkels.

Bron: Roobol folder