Nieuwe Flexxfloors vloeren bij Gamma

Gamma heeft twee nieuwe soorten Flexxfloors opgenomen in zijn assortiment. Tijdens de vloerweken kunnen deze met een flinke korting van 20% worden aangeschaft.
Flexxfloors worden ook wel omschreven als de revolutie in vloeren. Behalve de reeds te verkrijgen Flexxfloors Basic collectie heeft Gamma nu ook Premium en Deluxe Flexxfloors in zijn assortiment.

Flexxfloors zijn zelfklevende kunststof vloeren die u prima zelf kunt leggen, en zijn te vergelijken met gewone vinyl vloerbedekking, dat vaak vanaf een rol van enkele meters breed wordt verkocht. De stroken dienen vanuit het midden van de kamer gelegd te worden, uiteraard op een schone en vlakke vloer.

Flexxfloors Basic is de goedkoopste variant die Gamma verkoopt. Basic is verkrijgbaar in de uitvoering klassiek grenen en is vochtbestendig en geluiddempend. De fabrieksgarantie bedraagt 5 jaar. Tijdelijks wordt Flexxfloors Basic verkocht voor €10,39 per vierkante meter.

Nieuw in de collectie van Gamma zijn Flexxfloors Premium en Flexxfloors Deluxe. Premium is er in vier verschillende houtdecors met een fabrieksgarantie van 7 jaar. Tijdelijk kost Flexxfloors Premium €14,39 per vierkante meter, wat een korting van 20% is. Flexxfloors Deluxe is er eveneens in vier houtdecors met een natuurgetrouwe houtstructuur. De fabrieksgarantie is hier 10 jaar en de prijs per vierkante meter is €19,99.

Lees hier meer over Flexxfloors van Gamma.

Bron: Folder Gamma (geldig t/m 16 oktober)