Stevige korting op Flexxfloors bij Gamma

Gamma geeft momenteel 25% korting op de kunststof Flexxfloors.

Daarmee heeft u al een nieuwe Flexxfloors zelfklevende kunststof vloer voor minder dan €10 per vierkante meter.

Flexxfloors zijn zelfklevende kunststof vloeren die zeer eenvoudig zelf te leggen zijn. Wat dat betreft zijn er veel overeenkomsten met vooral vinyl tegels die u ook relatief makkelijk zelf kunt plaatsen.

Ook voor Flexxfloors geldt dat deze vochtbestendig zijn, en daarmee erg geschikt voor in bijvoorbeeld de keuken of badkamer: net als voor vinyl vloerbedekking geldt.

Gamma verkoopt Flexxfloors in veel verschillende varianten en uitvoeringen, met een ruime keuze uit hout- en tegeldecors. De garantie bedraagt minstens vijf jaar, en loopt op afhankelijk van het soort Flexxfloors dat u koopt.

Op dit moment geeft Gamma een korting van 25% op Flexxfloors, waardoor u al vanaf €9,74 per vierkante meter een nieuwe vloer kunt kopen. De Flexxfloors worden verkocht per pak, met een inhoud van ongeveer 2,08 vierkante meter in het geval van het bovenstaande voorbeeld. Een pak kost omgerekend €20,26 in plaats van de normale prijs van €27,02.

Het leggen van uw nieuwe Flexxfloors is erg eenvoudig. Gamma heeft op de website een handige doe-het-zelf leginstructie voor een Flexxfloors vloer.

Bron: Gamma folder (geldig t/m zondag 4 maart)