Flinke korting vinyl vloeren Leen Bakker

Leen Bakker geeft flinke korting op veel vinyl vloeren tijdens de Eigentijdse Woonweken.

Vinyl Swing-2 is tijdelijk te koop voor een prijs van €3,99 per vierkante meter.
In Nederland is Leen Bakker één van de meest bekende aanbieders van goedkopere vinyl vloeren. Momenteel zijn er weer veel soorten vinyl vloerbedekking scherp geprijsd.

Zo betaalt u tijdelijk €3,99 per vierkante meter voor Vinyl Swing-2 van Leen Bakker. Deze vloer heeft een slijtlaag van 0,15 mm bij een totale dikte van 1,40 mm. Per stuk van 400 centimeter breed betaalt u omgerekend €15,96. De garantie bedraagt 5 jaar en er zijn drie verschillende uitvoeringen.

Ook Vinyl Boulevard en Vinyl Rustique zijn scherp afgeprijsd en worden nu verkocht voor €5,99 per vierkante meter. Daarbij krijgt u op Vinyl Boulevard zelfs 10 jaar garantie bij Leen Bakker.

Tot slot is er ook het duurdere Vinyl Cafe de Luxe, dat is voorzien van een slijtlaag van 0,25 mm bij een totale dikte van 2,50 mm. U heeft keuze uit vier verschillende modellen, allemaal voorzien van een authentiek ogende tekstprint, wat deze vinyl vloerbedekking een zeer mooi en exclusief effect geeft. 

Vinyl Cafe de Luxe van Leen Bakker

De garantie op Vinyl Cafe de Luxe van Leen Bakker is dan ook 15 jaar. Voor een vierkante meter betaalt u nu tijdelijk €9,99 in plaats van de normale verkoopprijs van €12,99.

Kijk voor meer informatie op de website van Leen Bakker of bezoek één van de winkels.

De hierboven genoemde aanbiedingen zijn geldig van 1 t/m 14 april 2012.