Armstrong ontvangt prijs voor vinyl vloerbedekking

Amstrong Floor Products, een grote Amerikaanse producent van onder meer vinyl vloeren, heeft een prestigieuze prijs ontvangen voor twee van zijn vinyl vloerproducten.

De Amerikaanse consumentenbond gaf het bedrijf ook prijzen voor een nieuwe hardhouten vloer.

Consumer Digest, de Amerikaanse variant van de Nederlandse consumentenbond, beoordeelde een groot aantal vloerbedekkingsmaterialen en producent Armstrong werd in drie gevallen tot winnaar uitgeroepen.

In het geval van Armstrong viel de Stratamax Better vinyl vloer in de prijzen vanwege het feit dat er vor 70% steen verwerkt is in de grondlaag van het vinyl, waardoor de vloer duurzamer is en beter en mooier blijft liggen.

Lees ook: 11 tips voor het schoonmaken van uw vinyl vloer

Ook viel Armstrong in de prijzen voor zijn Duality Premium Plus vinyl vloeren. Deze lijn biedt consumenten het breedste aanbod van stenen en houten afwerkingen op het gebied van vinyl vloerbedekking.

Tot slot werd het bedrijf bekroond voor zijn Performance Plus houten vloeren. Dit is volgens Consumer Digest het enige product op de markt waarbij een houten toplaag is samengesmolten met een acryllaag. Bovendien is het aanbod van verschillende varianten het ruimst voor Performance Plus.

Bron: Consumer Digest