Korting en gratis leggen vinyl vloeren Roobol

Roobol adverteert momenteel voor een drietal soorten vinyl vloerbedekking en geeft wekenlang veel voordeel met zijn Super-Zomerdeals.

De vinyl vloeren zijn volgens Roobol van topkwaliteit en worden gratis gelegd.

Roobol adverteert in zijn laatste folder voor drie vinylvloeren, met als titel 'topkwaliteit, laagste prijs en gratis gelegd'.

De goedkoopste vinylvloer waarvoor reclame wordt gemaakt is Vinyl Volterra, met een prijs van €59,95 per strekkende meter (400 cm breed). Dit superdikke vinyl is verkrijgbaar in 7 verschillende houtdecoren met voelbare houtstructuur.

Ook wordt geadverteerd voor Vinyl Ferrara, dat zelfs geschikt is voor projectgebruik. Er zijn acht neutrale kleuren in matte uitvoering. Per strekkende meter betaalt u nu €69,95 in plaats van €84,95.

Tot slot maakt Roobol reclame voor Vinyl Alassio, dat nu €79,95 in plaats van €84,95 per strekkende meter kost. Deze vinylvloer heeft een strakke beton- en gewolkte marmerlook en is geschikt voor het hele huis en zwaar gebruik. Hier is de keuze ruim met liefst 12 industriële kleuren.

Voor alle drie de aanbiedingen geldt dat de vinyl vloer gratis gelegd wordt, mits er aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt.

Bekijk alle aanbiedingen van Roobol op de website of bezoek één van de vestigingen.

Bron: Folder Roobol (de akties zijn geldig t/m 23 augustus 2014)