Vinyl gratis gelegd bij Kwantum

Kwantum heeft op dit moment weer een aantal mooie acties lopen voor vinyl vloerbedekking. Verschillende vinyl vloeren met een prijs vanaf 10 euro per vierkante meter worden gratis gelegd.

Onder meer vinyl Preston (€10 per m/2), vinyl Brinkley (€13), Vinton (€15), Imperial (€14) en Cypress (€13) worden gratis gelegd. Op www.kwantum.nl kunt u terecht voor de exacte actievoorwaarden. De vinylvloeren die gratis gelegd worden zijn in de winkel herkenbaar aan het actielabel.


Andere mooie aanbiedingen die momenteel lopen voor vinyl vloerbedekking bij Kwantum zijn die voor vinyl Boise, dat nu verkocht wordt voor €9 per vierkante meter in plaats van de normale verkoopprijs van €12, vinyl Bartlett, dat nu te koop is voor €7 in plaats van €9 per vierkante meter en vinyl Logan, dat nu aangeschaft kan worden voor €6 per m2, ofwel 25% korting ten opzichte van de normale verkoopprijs van €8.

Ook verkoopt Kwantum momenteel zijn vinylstroken Ohio voor €20 per vierkante meter, terwijl de normale verkoopprijs €27 is. Vinylstroken zijn geschikt voor badkamer en keuken en worden bij Kwantum verkocht in diverse kleuren. Daarbij is de garantie op vinylstroken Ohio 12 jaar.

Bron: Folder Kwantum week 40/41 (aanbiedingen geldig t/m 11 oktober 2015)