Praxis geeft 25% korting op DecoMode vinyl vloeren

Praxis heeft een ruim assortiment van DecoMode vinyl vloeren, die eenvoudig zelf gelegd kunnen worden dankzij een handig klik-systeem.

Daarop krijgt u nu een keuzekorting van 25%, wat een vanaf prijs van €12,08 per m2 oplevert.

In totaal heeft Praxis 9 verschillende varianten van DecoMode vinyl vloerbedekking in de aanbieding op zijn website. Hierop ontvangt u nu een korting van 25%. Bovendien is er een garantie van 15 jaar op alle DecoMode vinylvloeren, die prima geschikt zijn voor badkamer en keuken.

DecoMode Tango van Praxis
Dat resulteert in prijzen vanaf €12,08 voor DecoMode vinyl vloer Original zelfklevende Salsa en Foxtrot tot €€23,75 voor de duurdere varianten als DecoMode Swing en Limbo.

Een tussenvariant is DecoMode Tango, dat u kunt aanschaffen voor een prijs van €13,69 per vierkante meter (normaal €18,25). Deze vinyl vloerbedekking is eenvoudig te leggen, is extra geluiddempend en bovendien ook geschikt wanneer er vloerverwarming aanwezig is in huis.

DecoMode Tango heeft een dikte van 2mm en beschikt over een slijtlaag van 0,20 mm. De verkoop gaat per pak met daarin 12 stroken met een lengte van 91,4 cm en een breedte van 16,3 cm.

ZELF VINYL LAMINAAT LEGGEN
Erg handig is bovendien een instructievideo op de website van Praxis waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u zelf makkelijk uw vinyl vloer kunt leggen.

Klik-vinyl wordt net zo makkelijk als laminaat gelegd. Bekijk hier de instructie-video van Praxis of leest ons eigen uitgebreide artikel 'Zelf eenvoudig vinyl vloerbedekking leggen' nog een keer door op deze website.