Nieuwe Ford pickup trucks voorzien van vinyl vloeren

Vinyl vloer in ford pickups
De nieuwe Ford F-serie pickup trucks voor 2017, die vanaf dit najaar te koop zijn in de Verenigde Staten, worden voorzien van vinyl vloerbedekking.

Ford zal zijn nieuwe F-Series Super Duty King Ranch en Platinum pickups voorzien van vinyl vloerbedekking. De eigenaren van deze auto's zouden volgens Ford een auto willen die de strijd kan aanbinden met luxe auto's wat betreft comfort en technologie, zonder dat er zorgen zijn dat alles vies wordt.

Vinyl vloerbedekking in de nieuwe Ford auto's biedt hier een gewenste oplossing, aldus Ford, dat eerder al vinyl als optie bood bij een aantal auto's. De gedachte hier achter is dat de eigenaar met een gerust hart met modder aan zijn schoenen in de auto kan stappen zonder de vloermatten vies te maken.

De nieuwe Ford pickups worden voorzien van vinyl vloeren
De nieuwe vinyl vloeren voor de Ford auto's zullen worden geleverd in verschillende unieke ontwerpen, voorzien van bevestigingsmateriaal voor de vloermatten.

De vinyl vloeren worden standaar geleverd bij de nieuwe Super Duty XL en optioneel bij de XLT en Lariat uitvoeringen. De prijs hiervan ligt op 115 dollar. Kijk voor meer informatie op de site van Ford.