Zelf eenvoudig Flexxfloors leggen met video instructie

Net als laminaat zijn ook de zelfklevende Flexxfloors relatief eenvoudig zelf te leggen.

Karwei heeft op zijn website een handige klusinstructie waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.Karwei heeft naast een ruim assortiment Flexxfloors, met prijzen vanaf iets meer dan €10 per vierkante meter, ook een zeer handige leginstructie op zijn website, waarbij het zelf leggen van Flexxfloors stap voor stap wordt uitgelegd aan de hand van enkele handige instructievideo's.

Met handige video's kan iedereen Flexxfloors zelf leggen
Via deze link komt u automatisch terecht bij de uitgebreide leginstructie van Karwei. Het zelf leggen van Flexxfloors gebeurt via een aantal eenvoudige stappen.

VIER STAPPEN VOOR HET ZELF LEGGEN VAN FLEXXFLOORS


1. De Flexxfloors dienen eerst 48 uur in de ruimte waarin deze gelegd dienen te worden te acclimatiseren. Zorg voor een schone ondergrond en een egale vloer.

2. Middels twee loodlijnen dient de kamer vervolgens in 4 gelijke stukken verdeeld te worden

3. Na het verwijderen van de beschermfolie van de achterkant van de Flexxfloors moet de strook strak aangedrukt worden vanuit het midden naar de buitenkant over de hele lengte van de Flexxfloors strook. De stroken dienen strak tegen elkaar aan gelegd te worden zonder tussenruimte.

4. Ter afrondingen moeten de stroken op maat gesneden worden, Flexxfloors heeft hiervoor handige hulpmiddelen beschikbaar. Na het snijden kan de strook afgebroken worden en pasklaar toegevoegd worden op de juiste plaats.


Na het leggen is de Flexxfloors gelijk klaar voor gebruik.

Behalve de Flexxfloors zelf verkoopt Karwei ook handige hulpmaterialen voor het zelf leggen van een Flexxfloor. Denk aan de Flexxfloors liniaal (€15,99), het Flexxfloors mes (€12,99) en de speciale modeltape (rol van 50 meter kost €6,99).

Bekijk het volledige Flexxfloors assortiment van Karwei op de website.