Vinyl met korting bij Leen Bakker | Vinyl Java 7,99 euro

Vinyl Java Leen Bakker
Regelmatig heeft Leen Bakker mooie aanbiedingen voor vinyl vloerbedekking.

Op dit moment krijgt u een korting van 20% op onder meer Vinyl Java.

Vinyl Java van Leen Bakker wordt nu tijdelijk verkocht voor €7,99 per vierkante meter, ofwel 20 procent korting ten opzichte van de normale verkoopprijs van €9,99.

Java Vinyl beschikt over een slijtlaag met oppervlaktestructuur van 0,25 mm bij een totale dikte van 2,80 mm. De verkoop gaat zoals altijd per stuk van vier meter breed (strekkende meter), waarvoor u omgerekend €31,96 in plaats van bijna €40 betaalt.


Op de website van Leen Bakker zien we de bovenstaande advertentie voor Vinyl Java in de uitvoering lichtbruin. Hier vinden we overigens niets terug over de garantietermijn voor dit product, dat volgens Leen Bakker verlijmt dient te worden met vloerbedekkingslijm van Bison. Ook wordt een Duofloor systeemondervloer aanbevolen voor deze vinyl vloer, die schoongemaakt kan worden met Citin Vinyl & Plavuis Glansreiniger.
Vinyl Java Leen Bakker
Vinyl Java van Leen Bakker


VINYL MEMPHIS en DOLCE VITA
Ook er is een korting van 20 procent voor Vinyl Memphis en Vinyl Dolce Vita van Leen Bakker, wat zich vertaalt in een prijs van omgerekend 7,99 euro per vierkante meter.

Zowel Vinyl Memphis als Vinyl Dolce Vita beschikt over een slijtlaag van 0,25 mm en is in totaal 2,80 mm dik.

GOEDKOPE VINYL VLOER LEEN BAKKER
Voor wie op zoek is naar een lagere prijscategorie heeft Leen Bakker ook genoeg alternatieven, met vinyl vloeren voor een prijs van minder dan 4 euro per vierkante meter.

Een goed voorbeeld daarvan is Vinyl Gala, dat door Leen Bakker nu verkocht wordt voor 3,79 euro per vierkante meter. Vinyl Gala is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder graniet antraciet, zwart/wit geblokt, beuken naturel en graniet beige.

Let er bij deze goedkopere vinyl vloeren wel op dat de slijtlaag (0,10 mm) en totale dikte (0,55 mm) een stuk dunner is dan bij bijvoorbeeld Vinyl Java en Memphis. Bij de kwaliteit schrijft Leen Bakker een veelzeggend 'slap'.


Ook voor minder dan vier euro koopt u Vinyl Swing, dat op de site van Leen Bakker wordt aangekondigd als prijstopper. Per vierkante meter kost Vinyl Swing (verkrijgbaar in onder meer de uitvoeringen beige, zwart/wit, beuken en antraciet) u €3,99.

Ook Vinyl Swing krijgt van Leen Bakker het stempel slap bij kwaliteit, maar biedt met 0,15 mm wel een dikkere slijtlaag dan het maar iets goedkopere vinyl Java. Ook is de totale dikte vmet 1,20 mm ruim het dubbele van Vinyl Java.

Let er wel goed op dat niet alle verschillende soorten vinyl online verkrijgbaar zijn. Zo is bijvoorbeeld Vinyl Swing antraciet alleen verkrijgbaar in de winkels van Leen Bakker.

Kijk voor alle aanbiedingen en de actuele prijzen en voorwaarden op de site van Leen Bakker of bezoek één van de winkels.

Bron: Folder en website Leen Bakker