Vinylstroken Kwantum tijdelijk in de aanbieding

Kwantum vinylstroken Ohio
Kwantum staat bekend om zijn ruime assortiment vinyl vloerbedekking.

Daar behoren ook de handige vinylstroken bij, die momenteel met een korting van 25% te koop zijn.

Dat Kwantum één van de grootste aanbieders van vinyl vloerbedekking in Nederland is mag geen verrassing meer zijn. Zeker voor de kleinere portemonnee biedt Kwantum uitkomst met naast regelmatig scherpe aanbiedingen ook standaard lage prijzen voor vinyl.


Zo betaalt u voor vinyl Brooklyn, zoals wij op deze website al vaker hebben geschreven, slechts 8 euro per vierkante meter bij Kwantum. Brooklyn vinyl wordt verkocht in verschillende uitvoeringen en is voorzien van een toplaag van 0,25 mm. Lees hier meer over deze goedkope vinylvloer.

VINYLSTROKEN KWANTUM
Een goed alternatief voor de 'gewone' vinyl vloer zijn de handige vinylstroken. Kwantum heeft een ruim assortiment met nu tijdelijk een korting van 25%.

Vinylstroken beschikken over een aantal sterke eigenschappen. Ze zijn slijtvast en daarnaast eenvoudig te leggen door middel van een handig kliksysteem, precies zoals u dat van laminaat kent. Ook zijn vinylstroken geluidsreducerend en net als gewoon vinyl prima geschikt voor vochtige ruimtes en voor huizen met een vloerverwarming.

Dankzij een tijdelijke korting van 25 procent betaalt u nu 20 euro per vierkante meter voor onder meer Vinylstroken Ohio, Pineland en Royal Oak. De normale verkoopprijs is met 27 euro fors duurder en Kwantum hanteert deze hogere prijs online voor veel vergelijkbare vinylstroken.

Vinylstroken Ohio grijs eiken (foto: Kwantum)
Als voorbeeld nemen we Vinylstroken Ohio (zie de foto hierboven), die in de varianten grijs eiken en licht eiken wordt verkocht.

De garantietermijn op dit product is 12 jaar en de vinylstroken zijn voorzien van een beschermlaag van 0,3 mm bij een totale dikte van 4,5 mm. De verkoop gaat per pak met daarin 7 stroken met een totale prijs van omgerekend €35,19.


Wij zagen deze scherpe aanbieding dan ook in de laatste folder van Kwantum, die geldig is van 30 januari t/m 12 februari 2017. Daarbij geldt op=op, dus ook voor de hierboven genoemde vinylstroken.

Voor de laatste aanbiedingen en het actuele assortiment van vinyl vloerbedekking en vinylstroken in het bijzonder kunt u uiteraard terecht in één van de vele winkels of op de website van Kwantum.