Vinyl aanbiedingen Leen Bakker | Prijstopper vinyl 3,99 euro

Vinyl President van Leen Bakker
De laatste tijd stunten veel verkopers van vinyl vloeren met stevige kortingen en mooie aanbiedingen.

Ook Leen Bakker heeft veel scherp geprijsd vinyl in het assortiment, met als prijstopper Vinyl Swing-3 voor slechts 3,99 euro.

Wie op zoek is naar een trendy vinyl vloer of gewoon wel eens wat anders wil dan het traditionele laminaat, kan zeer goed terecht bij Leen Bakker.


Vooral qua laaggeprijsde vinyl vloeren is Leen Bakker in Nederland echt een uitzondering, met veel aanbiedingen van vinyl voor minder dan 10 euro per vierkante meter.

Ook op dit moment stunt Leen Bakker met stevige kortingen van zo'n 20 tot 25 procent gemiddeld op een groot aantal vinyl vloeren. Daarnaast is er een absolute prijstopper met een prijs van slechts 3,99 euro per vierkante meter.

Vinyl Swing-3 prijstopper Leen Bakker
Die prijstopper is Vinyl Swing-3, dat dus verkocht wordt voor minder dan 4 euro per vierkante meter. Deze vinyl vloer is voorzien van een slijtlaag met oppervlaktestructuur van 3 mm bij een totale dikte van 1,20 mm.
leen bakker vinyl swing 3
Vinyl Swing-3 van Leen Bakker

Vinyl Swing-3 wordt door Leen Bakker verkocht in vier verschillende uitvoeringen, waarbij de verkoop zoals gebruik bij vinyl vloeren per stuk van 4 meter breed gaat.

De garantietermijn voor Vinyl Swing-3 is vijf jaar.

Let er wel op dat Leen Bakker deze prijstopper uitsluitend in de winkel verkoopt.

AANBIEDINGEN VINYL VOOR MINDER DAN TIEN EURO
Toch heeft Leen Bakker nog veel meer te bieden wat betreft goedkope vinyl vloeren. Scherp afgeprijsd zijn nu bijvoorbeeld Vinyl Meleze, Vinyl Eclipse en Vinyl President, met kortingen wisselend van twintig tot vijfentwintig procent.

Vinyl President van Leen Bakker
Vinyl President van Leen Bakker
Vinyl Meleze van Leen Bakker kan nu besteld worden voor slechts 7,99 euro per vierkante meter, ofwel 20% korting ten opzichte van de normale verkoopprijs van 9,99 euro. Deze vinyl vloer heeft een slijtlaag met oppervlaktestructuur van 0,25 mm bij een totale dikte van 2,60 mm. De garantietermijn is prima met 10 jaar.


Ook Vinyl Eclipse van Leen Bakker is in de aanbieding met een prijs van 8,99 euro per vierkante meter. De normale verkoopprijs is 11,99 euro, ofwel de korting is nu 25%. Vinyl Eclipse heeft een slijtlaag van 0,30 mm bij een totale dikte van 3,20 mm.

Tot slot is er nog Vinyl President, wat zoals de naam al aangeeft, er presidentieel uitziet! Deze vinyl vloer wordt normaal gesproken verkocht voor 8,99 euro en is nu met 20% korting te koop voor 7,19 euro per m2.

Bekijk voor alle specificaties de website van Leen Bakker of bezoek één van de winkels. Online ziet u natuurlijk direct de actuele aanbiedingen en kunt u gelijk uw slag slaan!

Bron: Folder en website Leen Bakker