Vinyl vloer Carpetright | Prijzen vanaf 9,99 euro

Vinyl vloerbedekking Carpetright vanaf prijzen
Ook Carpetright heeft een mooi assortiment van verschillende soorten vinyl vloerbedekking.

Online zien we aanbiedingen voor vinyl vloeren met een prijs van minder dan 10 euro per m2.

Momenteel biedt Carpetright handige alles-in-1 voordeelpakketten, ook voor vinyl vloeren.

Uiteraard verkoopt ook Carpetright een groot aantal verschillende soorten vinyl vloeren, waarbij er qua prijs voor ieder wat beschikbaar is.


Wij keken online waar er voor prijzen vanaf 9,99 euro per vierkante meter al veel verschillende vloeren aangeschaft kunnen worden.

Een goed voorbeeld daarvan is Vinyl Duke Antracite, dat door Carpetright verkocht wordt voor omgerekend 9,99 euro per m2. Duke vinyl is in Nederland alleen verkrijgbaar per stuk van 2 meter, zo meldt Carpetright.

Vinyl Duke Antracite van Carpetright beschikt over een slijtlaag van 0,25 mm en is in totaal 2mm dik. De garantie op deze vinyl vloer is vijf jaar. De Duke vinyl vloer is er ook in de qua kleurstelling lichtere variant Duke Misty.

Vinyl Duke Antracite van Carpetright
Vinyl Duke Antracite van Carpetright

VINYL CARPETRIGHT VOOR MINDER DAN TIEN EURO
Ook Vinyl Leon van Carpetright is met 9,99 euro per vierkante meter scherp geprijsd. Leon vinyl is er zelfs in vijf verschillende uitvoeringen: Hazelnut, Sherwood, York, Canada en Astoria.

De Leon vinyl vloer heeft een slijtlaag van 0,20 mm en een totale dikte van 1,50 mm. Ook Leon vinyl wordt door Carpetright geleverd met een garantie van vijf jaar.

Nog een vinyl vloer van minder dan 10 euro per vierkante meter is Vinyl Arte van Carpetright. Ook deze is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten, allemaal met een prijs van 9,99 euro per vierkante meter.

Achtereenvolgens gaat het om Vinyl Arte Plank Brown, Plank Light Brown, Plak Small Grey, Plank Uni Beige en Uni Grey.

vinyl arte plank light brown carpetright
Vinyl Arte Plank Light Brown van Carpetright
Vinyl Arte van Carpetright wordt net als de hierboven besproken vloeren geleverd met een garantie van vijf jaar. De dikte is in totaal 1,15 mm met een slijtlaag van 0,15 mm. Lees hier meer over dit product.


Uiteraard biedt Carpetright nog veel meer verschillende soorten vinyl vloeren. Bekijk het volledige assortiment op de website.

ALLES-IN-1 VOORDEELPAKKETTEN CARPETRIGHT
Ook interessant zijn verder de nieuwe alles-in-1 voordeelpakketten van Carpetright, die ook voor vinyl vloerbedekking gelden. In het kort komt het er op neer dat u een vloer koopt bij Carpetright die tegen een aantrekkelijk pakkettarief gelijk wordt afgeleverd, gelegd etc. Kortom wordt alles voor u geregeld. Op de website leest u hier meer over, waaronder uiteraard alle voorwaarden.

Kijk voor meer informatie op de site van Carpetright of bezoek één van de winkels.