Stevige en sterke vinyl vloer met lange garantie

Vinyl Almeria Leen Bakker
Wie op zoek gaat naar een nieuwe vinyl vloer zoekt natuurlijk naar de beste prijs kwaliteitsverhouding.

Bij Leen Bakker kun je nu het sterke vinyl Almeria kopen voor minder dan negen euro.

De prijs voor een kwalitatief hoogwaardige vinyl vloer ligt over het algemeen een stuk hoger dan die van laminaat, zeker als het gaat om de vloeren met een (zeer) lange garantie.


In de praktijk betekent dat vaak dat u een mooie vinyl vloer koopt voor een prijs van minimaal tien euro per vierkante meter, waarbij de garantie in veel gevallen niet langer loopt dan 10 jaar. Voor laminaat krijgt u bij die prijscategorie in de meeste gevallen wel een garantie van 15 of soms wel 20 of 25 jaar.

Toch zijn er enkele uitzonderingen voor sterk en kwalitatief hoogwaardig vinyl dat verkocht wordt met een lange garantie. Als dat ook nog eens tegen een lage prijs kan dan is dat natuurlijk helemaal bijzonder.

Leen Bakker heeft nu een zeer mooie aanbieding lopen, die wij deze week ontdekten. Vinyl Almeria van Leen Bakker wordt door klanten zeer goed beoordeeld, met name omdat de vloer zeer stevig en sterk is.

Leen Bakker sterke vinyl vloer
Vinyl Almeria van Leen Bakker 
Het mooie van vinyl Almeria van Leen Bakker is de garantietermijn van liefst 15 jaar, wat voor een vinyl vloer uitzonderlijk lang is en daarmee ook gelijk een indicatie van de hoge kwaliteit. Normaal gesproken betaalt u voor een dergelijke vloer minimaal tien euro en vaak nog veel meer.

Leen Bakker verkoopt Vinyl Almeria nu voor een prijs van 8,99 euro per vierkante meter. De slijtlaag is prima met 0,35 mm en de totale dikte van deze vinyl vloer is 2,40 mm. Zoals altijd koopt u een nieuwe vinyl vloer per strekkende meter, ofwel een stuk van 4 meter breed.


Vinyl Almeria wordt verkocht in twee verschillende uitvoeringen: zwart of bruin en is uitsluitend verkrijgbaar in de winkels van Leen Bakker. Kijk voor alle details op de website van Leen Bakker en vergeet dan vooral ook niet om naar de zeer positieve reviews van klanten over deze mooie vinyl vloer te kijken.