Goedkope vinyl vloerbies Flexxfloors bij Karwei

Vloerbies Flexxfloors van Karwei
Bouwmarkt Karwei heeft een heel mooie aanbieding voor Flexxfloors met een korting van 25 procent.

Het gaat om de Flexxfloors kunststof vloerbies die nu verkocht wordt voor een prijs van €20,95.

De zelfklevende PVC stroken zijn eenvoudig te leggen en uitstekend geschikt voor het plaatsen van een bies. Het betreft in dit geval de kunststof vloerbies Wenge 2,1 vierkante meter (met rand) die uw vinyl vloer helemaal afmaakt.


De vloerbies is prima te combineren met verschillende Flexxfloors varianten, waaronder die met eikenhouten decor. Dankzij de bekende zelfklevende randen kunt u de vloerbies eenvoudig zelf leggen.

Vloerbies vinyl vloer aanbieding
De aanbieding voor de Flexxfloors vloerbies op de site van Karwei
Op de website van Karwei vind je alle details van deze scherp geprijsde vloerbies.

HANDIGE FLEXXFLOORS GEREEDSCHAPPEN
Wie zelf zijn Flexxfloors gaat leggen kan daarbij natuurlijk goed gereedschap gebruiken. Ook daarvoor heeft Karwei een aantal interessante opties.

Zo is er een speciaal Flexxfloors mes dat speciaal ontworpen is voor het op maat maken van uw nieuwe vloer. Het uitschuifbare mes is te koop voor een prijs van 12,99 euro.
Flexxfloors liniaal
De handige Flexxfloors liniaal

Ook is er een zeer handige en bruikbare speciale Flexxfloors liniaal, gemaakt van RVS. Deze is uitstekend te combineren met het handige Flexxfloors mes. Voor de liniaal betaalt u een prijs van 15,99 euro.

Daarnaast is er natuurlijk ook de speciale Silence ondervloer van Flexxfloors, bij Karwei te koop voor een prijs van omgerekend 7,19 euro per vierkante meter.

Op een rol zit in totaal 5 vierkante meter. Eerder schreven wij op deze website al uitgebreid over de mogelijkheden die u heeft ten aanzien van ondervloeren voor uw nieuwe vinyl vloerbedekking.


Wilt u uw nieuwe Flexxfloors zelf leggen? Bekijk dan hier de handige instructieblog die wij eerder schreven, inclusief een video waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Kijk voor alle handige benodigdheden en laatste prijzen en aanbiedingen op de website van Karwei.