Ruim assortiment CanDo vinyl laminaat bij Formido

Cando vinyl laminaat Formido
Je hebt laminaat- en vinyl vloeren. Een interessante tussenvariant is vinyl laminaat.

Bouwmarkt Formido verkoopt het zelfklevende vinyl laminaat van Cando, wat verkrijgbaar is als 'gewoon vinyl' en click vinyl.

Op de site lezen we het volgende: "Het CanDo vinyl laminaat is verkrijgbaar als zelfklevend vinyl of click vinyl. Beide typen vloeren hebben zo hun voordelen. Wat bij vinylvloeren belangrijk is, is dat de ondergrond (en ondervloer) schoon en vlak zijn. Het op maat snijden van het vinyl laminaat kan gemakkelijk met een hobbymes."

Eerder schreven wij al over CanDo vloeren, die geleverd worden met een levenslange garantie. Een ander groot voordeel van de CanDo click vinyl vloeren is dat deze door het clicksysteem heel eenvoudig te leggen zijn. De clickvinylvloeren zijn voorzien van een ondervloer en kunnen dus direct op een vlakke en schone ondervloer worden gelegd. Het voordeel van de zelfklevende vinyl vloerdelen is dat deze op de ondergrond geplakt kunnen worden. Hierdoor kunnen eventueel beschadigde stroken eenvoudig los worden gesneden en vervangen, aldus Formido op zijn website.

CANDO VINYL LAMINAAT BIJ FORMIDO

Zoals aangegeven is Formido één van de bouwmarkten waar u het CanDo vinyl laminaat kunt aanschaffen. Anders dan bij een laminaatvloer of vinyl vloerbedekking betaalt u een prijs per pak in plaats van per vierkante meter. Kijk dan ook niet vreemd op als u op de site van Formido relatief hoge prijzen ziet voor de CanDo producten; het gaat in de meeste gevallen om de verkoop per pak, met daarin een bepaalde hoeveelheid aan vierkante meters.

Als voorbeeld nemen één van de goedkoopste varianten verkrijgbaar bij Formido: CanDo Vinyl zelfklevend zilvergrijs eiken. Voor deze 2 mm dikke vloer betaalt u een prijs van €19,50 per pak met een inhoud van 2,23 vierkante meter. Omgerekend is de prijs per m2 dus minder dan een tientje!

duur Cando vinyl laminaat Formido
CanDo clickvinyl licht grijs eiken 4+1 mm van Formido
Het CanDo vinyl laminaat is er in veel prijssegmenten, oplopend tot bijna 33 euro voor een pak. Ook hier geldt dat hoe hoger de prijs is hoe beter de kwaliteit. Voor Cando Clickvinyl licht grijs eiken (4+1 mm dik) betaalt u €32,99 per pak met een inhoud van 2,21 vierkante meter. Verschil met de goedkopere varianten is onder meer dat deze vloer is voorzien van een 4zijdige v-groef, is gemaakt met 3D Technologie en uiteraard veel dikker is met een dikte van 4 mm en daarbij nog een geluiddempende ondervloer van 1 mm.

Mocht u nu toch liever echt laminaat hebben, dan heeft Formido ook hier voldoende alternatieven. Zo is er nu een korting van 30 procent op het laminaat van Decomode.