Veel vinyl vloeren gratis gelegd bij Roobol

Roobol heeft momenteel een aantal acties voor vinyl vloerbedekking, dat in veel gevallen gratis gelegd wordt.

Dat geldt ook voor Vinyl Novilon en PVC vinylstroken.
Voor een groot aantal soorten vinyl vloerbedekking geldt dat Roobol bij aanschaf gratis het leggen van uw nieuwe vloer verzorgt, uiteraard mits er aan een aantal actievoorwaarden wordt voldoen (vraag hier naar in de winkel of kijk op de site van Roobol).

Onder meer vinyl Greywood New, dat beschikbaar is in twee vergrijsde eiken kleuren, wordt nu gratis gelegd. U betaalt tijdelijk €64,95 per strekkende meter (400 cm breed) in plaats van de normale verkoopprijs van €85 per strekkende meter.

Nog goedkoper is vinyl Black & White, dat eveneens gratis gelegd wordt. Per strekkende meter rekent Roobol tijdelijk €59,95 in plaats van €74,95.

Wie denkt dat het daarmee ophoudt qua bodemprijs heeft het mis. Zo worden ook Vinyl Moderano en Vinyl Cannes gratis gelegd.

LEES OOK: Zelf eenvoudig vinyl vloerbedekking leggen

Vinyl Moderano kost tijdelijk €49,95 per strekkende meter in plaats van €69,95. De neutrale betonlook is er in zeven kleuren.

Vinyl Cannes van Roobol is beschikbaar in een eiken dessin en kost nu €44,95 per vierkante meter in plaats van €59,95.

De gratis leggen actie geldt ook voor Novilon Vinyl Fusion, dat bestaat uit een mix van stijlen en verkrijgbaar is in verschillende kleuren en dessins. Per stuk van 400 cm breed betaalt u per strekkende meter nu €106,95. Novilon Fusion is er ook in een breedte van 200 cm.

TRENDY VINYLSTROKEN
Ook heeft Roobol een aantal aanbiedingen voor PVC vinylstroken. Vloeren van PVC zijn bekend vanwege kenmerkende eigenschappen zoals vochtbestendigheid, slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid, iets wat natuurlijk ook voor vinyl vloeren geldt. Vinylstroken worden steeds populairder bij de consument, en Roobol speelt daar op in met een ruim assortiment.

Moduleo PVC vinylstroken kosten nu per vierkante meter €49,95 in plaats van €62,45, wat inclusief egaliseren, lijmen en plaatsen door Roobol is.

Berry Pure Loc vinylstroken zijn nieuw in de collectie bij Roobol. Deze vinylstroken beschikken over een clicksysteem waardoor u zelf snel een nieuwe vloer kunt plaatsen. Berry Floor Pure Loc vinyl is er in zes verschillende uitvoeringen die worden verkocht voor €29,95 per vierkante meter (normaal €39,95).

Kijk voor meer informatie op de website van Roobol (www.roobol.com) of bezoek één van de winkels.

Bron: Roobol folder (geldig t/m 10 maart)