Vinyl vloer Kwantum gratis gelegd

Kwantum gratis leggen nieuwe vinyl vloerbedekking
Wie bij Kwantum een vinyl vloer koopt kan deze in veel gevallen ook makkelijk gratis laten leggen.

Momenteel adverteert Kwantum met een bodemprijs voor Vinyl Stonefort.

In de laatste folder van Kwantum zien we een grote kop waarin vinyl voor de laagste prijs wordt aangekondigd.


Eén vinyl vloer springt er uit: Vinyl Stonefort, wat nu verkocht wordt voor een bodemprijs van 3,95 euro per vierkante meter.

Vinyl Stonefort Antraciet heeft een beschermlaag van 0,15 mm en een totale dikte van 1,1 mm. Kwantum levert deze vloer met een beperkte garantie van 1 jaar, maar dat is gezien de zeer lage prijs natuurlijk niet verrassend.

Vinyl Stonefort van Kwantum is geschikt voor licht huishoudelijk gebruik en kan ook met een vloerverwarming worden gecombineerd. Voor een strekkende meter (stuk van vier meter breed) betaalt u 15,80 euro.

GRATIS LEGGEN VINYL VLOEREN KWANTUM
Een ander opvallend punt in de reclamefolder van Kwantum is de mogelijkheid om uw nieuwe vloer direct gratis te laten leggen.

Voor 50 soorten tapijt en vinyl biedt Kwantum zijn gratis leggen service. Hiervoor dient de vloer die u koopt voorzien te zijn van een label 'gratis gelegd'. Wel zijn er uiteraard enkele voorwaarden verbonden aan het gratis leggen.

Zo moet de minimale oppervlakte 6 vierkante meter zijn en geldt de actie niet voor het toilet, de badkamer, een caravan, boot, tuinhuis en/of trappen.

kwantum vinyl gratis leggen
Kwantum rekent geen arbeidsloon bij het 'gratis leggen'

Gratis leggen betekent dat Kwantum de arbeid van het los leggen van uw nieuwe vinyl vloer in mindering brengt op de totale kosten. Daarbij geldt dat de minimale stoffeerkosten 35 euro zijn en ook dient u een aanbetaling in de winkel te doen van 22,50 euro.

Vergeet ook niet dat de benodigde materialen (lijm, plinten etc) natuurlijk niet inclusief zijn. Hiervoor dient u ook nog te betalen.


Al met al is gratis leggen niet zonder meer helemaal gratis en zijn er voor mitsen en maren. Bekijk deze goed en beslis dan of het gratis leggen ook  voor u de beste oplossing is.

Kijk voor de uitgebreide voorwaarden op de website van Kwantum. Natuurlijk is het ook zeer goed mogelijk om zelf uw nieuwe vinyl vloer te leggen. Op deze website hebben wij daar de afgelopen jaren uitgebreid aandacht aan besteed.