Aanbieding vinyl vloer Gouverneur bij Leen Bakker

vinyl aanbieding leen bakker
Vinyl Gouverneur van Leen Bakker
Regelmatig stuiten wij op mooie aanbiedingen voor vinyl vloerbedekking.

Ditmaal is het Leen Bakker dat een zeer mooie aanbieding heeft voor Vinyl Gouverneur, dat verkocht wordt met een korting van 25 procent.

Wekelijks struinen wij de vele huis-aan-huis folders af met daarin telkens weer mooie nieuwe aanbiedingen voor verschillende soorten vloerbedekkingsmateriaal.

Terwijl er zeer veel verkopers van laminaat zijn is er qua vinyl vloerbedekking een aanzienlijk geringer aanbod, zeker bij de grote doe-het-zelf ketens die zich hoofdzakelijk lijken te richten op laminaat, wat logisch is gezien de enorme populariteit van deze vloerbedekking.


vinyl aanbieding leen bakker
Vinyl Gouverneur grijs van Leen Bakker
Leen Bakker is één van de grotere aanbieders van vinyl vloeren in Nederland en gelukkig heeft Leen Bakker veel scherp geprijsde vinylvloeren met daartussen ook ronduit goedkoop vinyl.

Wie zoekt naar een mooie vinyl vloer tegen een scherpe prijs kan nu zijn slag slaan bij Leen Bakker,
dat een korting van 25 procent geeft op Vinyl Gouverneur. Per vierkante meter betaalt u nu een prijs van 6,74 euro.

LEES OOK: Vinyl vloertegels leggen op bestaande vloer

Vinyl Gouverneur is een kwalitatief hoogwaardige vinyl vloer van Leen Bakker, die wordt geleverd met een garantie van 8 jaar. De dikte van deze vloer is 3 mm met een slijtlaag met oppervlaktestructuur van 0,3 mm.

Leen Bakker verkoopt zijn Vinyl Gouverneur per strekkende meter (vier meter breed bij 1 meter lang) en heeft twee varianten in het assortiment: lichtgrijs en grijs.

Omgerekend betaalt u per strekkende meter een prijs van 26,95 euro. Kijk voor alle details en de laatste aanbiedingen op de website van Leen Bakker.