Nieuwe Luxe vinyl tegels collectie van Interface

luxe vinyl tegels interface
Luxe Vinyl Tegels van Interface
Het Amerikaanse bedrijf Interface richt zich sinds dit jaar op luxe vinyl vloertegels markt met een mooi LVT (Luxury Vinyl Tiles) assortiment. 

Interessant is dat de LVT collectie kan worden gecombineerd met het aanbod van modulaire tapijttegels van Interface.

Het Amerikaanse Interface is ’s werelds grootste producent van modulaire tapijttegels. Sinds kort is Interface, dat in de Verenigde Staten een beursnotering heeft, ook actief op de markt voor luxe vinyl tegels.

In een persbericht van 8 februari maakte Interface bekend de markt voor modulaire vloeren met een hard oppervlak te zullen betreden als aanvulling op het ruime assortiment tapijttegels.

Duurzaamheid staat naast de prestaties en het ontwerp van de collectie luxe vinyl tegels van Interface centraal. Interessant is dat de nieuwe vinyl tegels prima in combinatie gebruikt kunnen worden met de assortiment tapijttegels.

TRENDS LUXE VINYL TEGELS
In het persbericht wijst Interface op een aantal trends op ontwerpgebied die voor de keuze voor vinyl in het assortiment hebben gezorgd. 

Interface noemt het creëren van zones, texturen en lichte tonen als trends waarbij architecten en designers principes toepassen waarbij de natuur als uitgangspunt wordt genomen om het welzijn van mensen te vergroten (ook wel ‘biophilic design-theorieën’).

luxe vinyl tegels interface
Luxe Vinyl tegels van Interface kunnen prima gecombineerd worden met tapijt
Deze trends komen terug in de nieuwe luxe vinyl tegels collectie van Interface. De level set collectie is verkrijgbaar in planken van 25 cm bij 1 meter en vierkante uitvoeringen van 50 cm bij 50 cm. Deze luxe vinyl tegels hebben patronen als stenen en natuurlijke houtnerven.

Qua duurzaamheid draagt ook Interface zijn steentje bij waarbij het de technieken en kennis vanuit de tapijtvloeren inzet bij de productie van luxe vinyl tegels. Bij de introductie van modular resilient flooring heeft Interface doelbewust producten en materialen gekozen en gecreëerd met recycling in het achterhoofd.

Nederland is één van de landen waar Interface in 2017 zijn Level Set vinyl vloeren zal aanbieden. Kijk voor meer informatie en voor het complete aanbod op de site van Interface via de link bovenaan dit artikel.