Vinyl vloer kopen bij Gamma? Dit zijn de mogelijkheden

Gamma vinyl en pvc vloeren overzicht
Gamma geeft veel korting op PVC 
De Gamma verkoopt naast laminaat ook vinyl vloeren en meer specifiek PVC vloeren en FlexxFloors.

We maken een overzicht van het aanbod en bekijken de meest recente aanbiedingen in de huis-aan-huis-folder.

Grote kortingen op FlexxFloors en andere PVC vloeren zijn geen uitzondering.

Ook Gamma verkoopt PVC, vinyl en Flexxfloors naast het standaard aanbod van vooral veel laminaat vloerbedekking. Vooral de Flexxfloors, die ook als Flexxstairs op de trap in uw woning gelegd kunnen worden, kwamen de laatste jaren veelvuldig voorbij op vinylvloerbedekking.nl.

Een blik op de meeste recente huis-aan-huis folder (oktober 2020) leert ons dat Gamma nog altijd Flexxfloors verkoopt, want we zien een aanbieding voor Flexxfloors Click Deluxe visgraat PVC Oslo, dat wordt verkocht met een mooie korting van 25%. Voor deze nieuwe vloer van Flexxfloors, verkrijgbaar in 12 decors en met maar liefst 25 jaar garantie, betaalt u inclusief de korting nu een prijs van €27,74 per vierkante meter, in plaats van de reguliere verkoopprijs van €36,99. Overigens kun je Flexxfloors heel makkelijk zelf leggen.

Nog een scherpe aanbieding voor PVC (ofwel vinyl) bij Gamma op dit moment is die voor PVC click vloer Volera dat met maar liefst 40% korting nu 17,99 euro per vierkante meter kost. Normaal betaalde de consument hier volgens Gamma bijna 30 euro per m2 voor. Veel korting dus op vinyl vloeren bij Gamma, maar kan het nog goedkoper? We gaan online kijken voor de laagste prijzen!

PVC EN FLEXXFLOORS KOPEN OP WEBSITE GAMMA
Ook online zien we een korting van 25% op de Flexxfloors, precies zoals hierboven wordt omschreven op basis van de reclamefolder van Gamma. Als we verder zoeken onder 'PVC-vloeren' krijgen we een mooi overzicht inclusief prijzen voor het actuele assortiment vinyl vloeren bij Gamma.

Indien we een selectie maken op laagste prijs zien we een vierkante meter prijs van €11,24 voor de goedkoopste Flexxfloors Stick Basic PVC, wat inclusief de hierboven genoemde korting van 25% is.. Op de website van Gamma lezen we het volgende over deze vloer: "De Flexxfloors Stick Basic PVC vloer in naturel grenen is de perfecte keus voor je woning. Dit zelfklevende vloerdeel heeft een naturel grenen decor en een voelbare houtstructuur. Daarmee heeft hij een klassieke uitstraling. Door een zelfklevende laag onder de stroken is hij eenvoudig en snel aan te leggen. Het vloerdeel is in elke ruimte binnenshuis te leggen en ook geschikt voor de trap, in combinatie met Flexxstairs profielen. Flexxfloors Stick Basic naturel grenen is daarom niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk. Let op: de vloertemperatuur mag na het leggen niet hoger dan 28°C worden, gebruik Flexxfloors Stick Basic daarom niet in combinatie met direct zonlicht."

Ook erg interessant is de selectie van meest verkochte PVC vloeren bij de Gamma. Hier zien we als populairst een PVC-vloer van 18 euro per vierkante meter. Het gaat om de Click PVC Volera vloer in Naturel Eiken die nu met 40 procent korting aan de consument wordt verkocht online. Deze vloer heeft een garantietermijn van 10 jaar is zeer onderhoudsvriendelijk omdat het eenvoudig te reinigen is. Op vinyl vloerbedekking schreven wij reeds een aantal artikel over het schoonmaken van vinyl vloerbedekking.

Wie online vinyl- of PVC (inclusief Flexxfloors) bestelt bij Gamma weet wel dat hij zijn nieuwe vloer binnen enkele dagen in huis heeft. Belangrijk is wel om te weten dat er 39 euro aan bezorgkosten gerekend worden, waarmee Gamma afwijkt van een aantal andere ketens zoals Kwantum die gratis bezorgen bij een minimale besteding van bijvoorbeeld 250 euro. Wie geen trek heeft in die bezorgkosten kan uiteraard wel zijn nieuwe PVC vloer gratis ophalen in de bouwwinkels.