Vinyl vloer vaak gratis gelegd door Carpetright

Actie gratis leggen vinyl vloerbedekking Carpetright
Een nieuwe vinyl vloer wordt vaak ook gratis gelegd door de verkopende winkel. Hieraan zijn voorwaarden verbonden, zoals een minimale hoeveelheid of oppervlakte.

Ook Carpetright heeft een actie waarbij vinyl gratis wordt gelegd. Daarbij is de prijs van het gekochte vinyl van doorslaggevend belang.

Het zelf leggen van een nieuwe vloer is zeer goed te doen en er zijn veel handige instructies waarin dit tot in detail wordt uitgelegd, ook speciaal met handige video's.

Toch kan het vaak ook nog makkelijker gewoon via de verkopende winkel, waar regelmatig acties voor gratis leggen van uw nieuwe vinylvloer zijn.

ACTIE GRATIS LEGGEN VINYL CARPETRIGHT
Ook Carpetright legt veel vinyl vloerbedekking gratis met momenteel een actie waarbij de professionele plaatsingsservice van het bedrijf wordt ingeschakeld.

De actievoorwaarden staan op de website van Carpetright waarbij er voor vinyl gratis gelegd wordt bij de aanschaf van een nieuwe vinyl vloer vanaf 16,95 euro per vierkante meter. Bij PVC-vloeren wordt er gratis (los) gelegd bij een prijs vanaf €29,95 per m2.

Hou er wel rekening mee dat alle materialen die nodig zijn, zoals lijm en andere accessoires, nog apart worden berekend. Ook rekent Carpetright een bedrag van 25 euro voor het voorbereiden en plannen van de plaatsing van uw nieuwe vinyl vloer.

De bovenstaande actie loopt t/m 22 oktober dus zorg dat je er snel bij bent. Wel heeft Carpetright regelmatig vergelijkbare acties dus hoe de website goed in de gaten!