Zelf vinyl stroken en click vinyl vloer leggen met video

video zelf vinyl vloer leggen
De handige vinyl video van Eigen Huis & Tuin
Zelf een vinyl vloer leggen is prima te doen met een handige instructie voor het zelf leggen.

Een video voor het zelf leggen van (click) vinyl is daarbij onmisbaar. Gelukkig zijn er veel goede instructievideo's beschikbaar op het internet.

Wie zelf een vinyl vloer wil leggen kan dat het beste doen met behulp van een instructie van de verkopende winkel en/of de fabrikant.

Ook op www.vinylvloerbedekking.nl hebben we al veel aandacht besteed aan dit onderwerp, met uitgebreide artikelen waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe u zelf eenvoudig uw vinyl vloer kunt leggen.


Op internet zijn er daarnaast ook zeer veel handige instructievideo's te vinden waarin stap voor stap door een expert wordt uitgelegd hoe u eenvoudig zelf uw nieuwe vinyl- of PVC vloer kunt leggen.

"Een vinyl vloer kun je prima zelf leggen met behulp van één van de vele handige online instructievideos van een professional"

Wij maken hieronder een selectie van handige video's die zeer duidelijk uitleggen hoe uw nieuw vloer het beste gelegd kan worden. Achtereenvolgens gaat het om een handige instructievideo voor het zelf leggen van vinyl van Tarkett, een video van onze Belgische experts en een uitgebreide klusvideo voor het zelf leggen van vinyl door Eigen Huis & Tuin.

Overigens kan een nieuwe vinyl vloer ook prima gelegd worden op een bestaande vloer. Heeft u bijvoorbeeld laminaat liggen of tegels op de vloer, dan kunt u hier zeer goed een nieuwe vinyl vloer over heen leggen. Eerst slopen en verwijderen is dus niet nodig dan!