Ondervloer Finifloor Kwantum speciaal voor vinyl

finifloor vinyl kwantum
Finifloor vinyl ondervloer van Kwantum
Het leggen van vinyl vloerbedekking kan makkelijk zelf gedaan worden. Eén van de benodigdheden is een ondervloer en Kwantum biedt hier uitkomst.

Op deze website bekeken we als een uitgebreid de mogelijkheden wat betreft ondervloeren die u kunt gebruiken voor het (zelf) leggen van vinyl vloerbedekking.

Een ondervloer bij vinyl is geen noodzaak, maar voor het confort en, zeker als u op een etage woont, wel wenselijk, al is het maar om de geluidsoverlast voor uw onderburen te reduceren.

De meeste grote doe-het-zelf ketens bieden naast een ruim assortiment aan vinyl vloeren ook enkele praktische ondervloeren die gebruikt kunnen worden in combinatie met de nieuwe vloer.

KWANTUM ONDERVLOER FINIFLOOR VOOR VINYL
Ook Kwantum heeft verschilldende opties als het gaat om ondervloeren voor vinyl. Het is bekend dat het bedrijf één van de grootste aanbieders van vinyl vloerbedekking is met zeer scherpe prijzen.


Daarnaast verkoopt Kwantum ook een aantal ondervloeren voor vinyl, waaronder Finifloor ondervloeren. Deze week wordt voor dit product geadverteerd in de huis-aan-huis folders. De prijs voor Finifloor is €10,97 per vierkante meter en voor een pak betaalt u bij Kwantum een prijs van precies 55 euro.

LEES OOK: Ondervloeren voor vinyl vloerbedekking bij zelf leggen

De Finifloor ondervloer kan makkelijk zelf gelegd worden en werkt geluiddempend. Daarnaast is deze vloer warmte-isolerend en worden oneffenheden geëgaliseerd. Zoals we in ons artikel over het leggen van vinyl vloerbedekking schreven is het van groot belang dat u de ondergrond strak maakt alvorens u nieuwe vinyl wordt gelegd. Met een ondervloer is dat probleem natuurlijk voor een belangrijk deel verholpen.

Ondervloer vinyl Finifloor
De Finifloor ondervloer van Kwantum is makkelijk te leggen

Het 8 mm dikke Finifloor van Kwantum kan prima gecombineerd worden met alle verschillende soorten vinyl vloerbedekking, waaronder uiteraard ook die van het bedrijf zelf. Bekijk voor meer informatie en de laatste aanbiedingen op de website van Kwantum.